"Het moet ergens stoppen. In Extra Time worden de uitspraken van onze coach in het belachelijke getrokken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
"Het moet ergens stoppen. In Extra Time worden de uitspraken van onze coach in het belachelijke getrokken"
Foto: © Photonews

Francky Dury was vorige week allesbehalve te spreken over het buitenspeldoelpunt van Standard dat zomaar telde. De coach van Zulte Waregem haalde achteraf hard uit naar de arbitrage en krijgt nu ook steun van algemeen manager Eddy Cordier.

“Ik sta voor de volle honderd procent achter mijn trainer”, zegt Cordier in een gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik ben niet iemand die snel zal reageren. Als we een match verliezen, moeten we de fout bij onszelf zoeken. Ik weet ook wel dat we na de winterstop slechts 7 punten hebben gehaald.”

Maar volgens Cordier gaat het toch om meer dan dat… “Dat je tegen een grote ploeg kansloos bent… Dat verhaal kan ik alleen maar bevestigen. Dit zou eens moeten gebeuren bij Anderlecht, Gent of Club Brugge…”

"Dit zou eens moeten gebeuren bij Anderlecht, Gent of Club Brugge..."

Eddy Cordier

“Als zo’n buitenspeldoelpunt in het nadeel van Zulte Waregem valt, wordt dat gewoon weggelachen. In Extra Time wordt er tien minuten over gebabbeld en worden de uitspraken van mijn coach in het belachelijke getrokken.”

“Het moet ergens stoppen. Ik weet niet goed hoe we over deze situatie moeten denken. In dit geval gaat het niet zomaar over een betwistbare penalty, maar over een grote fout”, besluit Cordier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties