Moeskroen gaat in de tegenaanval: "Dan kunnen we ook beginnen over Anderlecht, Charleroi en Standard"

Johan Walckiers Diederik Geypen
Johan Walckiers en Diederik Geypen vanuit Brussel
| 30 reacties
Moeskroen gaat in de tegenaanval: "Dan kunnen we ook beginnen over Anderlecht, Charleroi en Standard"
Foto: © photonews

OH Leuven dropte gisteren een bommetje na de degradatie. Ze hadden immers nog een strohalm gevonden om zich aan vast te houden. Moeskroen zou volgens hen immers hun licentie niet mogen krijgen omdat er nog een makelaar in de Raad van Bestuur zit. De Henegouwers reageerden vandaag kordaat.

Persverantwoordelijk Nicolas Cornu van Moeskroen zat verveeld met de zaak. "Ik weet niet waar ze dat halen. Marc Rautenberg is een financieel adviseur, die bij ons wel degelijk in de Raad van Bestuur zetelt. Maar dat is geen manager. Het is een zelfstandige die financieel advies aanbiedt aan ons en nog anderen", aldus Cornu bij Voetbalkrant.com.

Manager Yuri Selak was ook 'not amused' toen hij deze morgen zijn krant opensloeg. "Dat is klein van OHL. Maar we zijn het al gewend, vorig jaar was het ook iets met Cercle Brugge. Maar als ze ons daarvoor veroordelen, gaan wij ons ook vragen stellen. Wat met Anderlecht waar Jacques Lichtenstein de schoonzoon is van bestuurslid Philippe Collin?"

Het is wat klein van OHL om dit boven te halen na de sportieve strijd

Nicolas Cornu

"Wat met Standard waar Daniel Van Buyten ook nog voor Christophe Henrotay werkt? En wat met Charleroi waar Mogi Bayat de broer is van manager Mehdi?", vroeg Selak zich openlijk af.

Cornu is er van overtuigd dat Moeskroen zijn licentie krijgt. "Wij maken ons geen zorgen. We hebben al een eerste positief advies gekregen van de licentiemanager. Op 21 maart weten we meer. Dan zullen we wel zien."

"Wat ik ervan vind? Het is wat klein van OHL dat ze dit bovenhalen na de sportieve strijd. Moeskroen is blijkbaar een makkelijk doelwit. De voorzitter (Edward Van Daele) was er echt niet goed van. Hij wou eerst een tegenklacht indienen, maar we wachten af", besloot Cornu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties