KV Kortrijk-spits: "Mijn honden en mijn vriendin houden me recht in België"

Pieter De Clerck
| 2 reacties
KV Kortrijk-spits: "Mijn honden en mijn vriendin houden me recht in België"
Foto: © photonews

De Griekse spits Thanasis Papazoglou speelt sinds het begin van dit seizoen in België. Hij stond maar liefst 23 keer in de basis voor KV Kortrijk. Voorlopig klokt de Griek af op zeven doelpunten en drie assists. Toch niet slecht voor je eerste jaar op een buitenlands avontuur.

Papazoglou is ondertussen een vaste waarde bij de Kerels. "Maar in het begin was het moeilijk om mijn weg te vinden", vertelt de spits op de webstek van KVK. "Pas na twee maanden voelde ik me hier thuis. Dit is tenslotte mijn eerste ervaring buiten Griekenland."

De boomlange spits heeft veel te danken aan zijn wederhelft, zo blijkt. "Het gaat veel beter met me sinds Vasiliki, mijn vriendin, hier is. Het maakt een groot verschil of er thuis iemand op je wacht of niet. Bovendien heb ik mijn honden laten overkomen, dat helpt ook."

Nieuwe coach, meer punten

"Ondertussen kom ik goed overeen met de spelers en de staff. We zijn misschien geen topclub, maar de fans houden van ons, dat voel je. Het gaat ook veel beter sinds we een nieuwe coach hebben. We boeken goede resultaten en daar draait het om." Sinds Karim Belhocine de scepter zwaait in het Guldensporenstadion, pakten de Kerels negen op twaalf, alleen tegen Anderlecht verloren de Kortrijkzanen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties