Spanning stijgt bij fans Club én Standard, blauw-zwart lacht met Standard en Anderlecht in geniaal filmpje

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 17 reacties
Spanning stijgt bij fans Club én Standard, blauw-zwart lacht met Standard en Anderlecht in geniaal filmpje
Foto: © Photonews

Club Brugge en Standard maken zich op voor de apotheose in de Beker van België. Ook op Twitter werden al enkele steken uitgedeeld. En de fans van blauw-zwart kwamen zelfs met een geniaal filmpje op de proppen.

De titel heeft dan wel absolute prioriteit bij Club Brugge, maar de fans houden nog geen rekening met play-off 1. We legden ons oor de voorbije dagen te luister bij Blue Army, de Supportersfederatie en tal van fans die rond Olympia nog een ticketje probeerden te scoren.

"Natuurlijk hopen we de titel te pakken", klinkt het bijna elke keer. "Bij de start van het seizoen was al duidelijk dat het kampioenschap absolute prioriteit krijgt. Maar de Beker van België staat daar volledig los van. Club Brugge kan morgen heel diep gaan en heeft dan twee weken om de play-offs voor te bereiden."

We willen maar zeggen: Club Brugge is dan wel dé favoriet, maar de spanning is toch te snijden bij alles wat blauw en zwart kleurt. Al hebben enkele fans ook een geniaal filmpje gemaakt. Lachen met Standard én RSC Anderlecht, de verliezende finales van een jaar geleden.

Hoe het ondertussen in Luik is? Onderstaande reactie willen we jullie zeker niet onthouden. Zou de persoon in kwestie een tractor gespot hebben in de richting van Brussel?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties