Voormalige Rode Duivel solliciteert openlijk bij Antwerp én Beerschot-Wilrijk

Voormalige Rode Duivel solliciteert openlijk bij Antwerp én Beerschot-Wilrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Gill Swerts is het de laatste jaren wat bergaf gegaan. De 33-jarige verdediger zag zijn contract bij de Engelse vierdeklasser Notts County ontbonden worden en is op zoek naar een nieuwe club. "Een transfer naar Antwerp of Beerschot-Wilrijk zegt me het meest", aldus Swerts

Swerts speelde voor Feyenoord, ADO, NAC, Vitesse en AZ, maar heeft nu zin in een terugkeer naar huis. "Ik had verwacht dat er wel enkele clubs geïnteresseerd zouden zijn, maar voorlopig hebben er zich nog geen ploegen gemeld", doet Swerts zijn verhaal in HLN.

"Als Antwerpenaar zou ik een transfer naar Antwerp of Beerschot-Wilrijk wel zien zitten, maar ook tegen een nieuw buitenlands avontuur zeg ik niet meteen nee. Ik ben nu 33, maar ik voel me nog fit genoeg om nog minstens twee jaar door te gaan als profvoetballer."

Dat het bij Notts County niet lukte, had diverse redenen. "De trainerswissel was het begin van het einde voor mij bij Notts", zegt Swerts. "Fullarton gaf van bij het begin aan dat hij de voorkeur zou geven aan de Engelse spelers, omdat hij hen beter kende. We hadden een grote selectie en ik viel geregeld naast de wedstrijdkern. Er moest dus wel iets veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties