OH Leuven krijgt steun van STVV en Westerlo in strijd tegen Moeskroen

Redactie
| 44 reacties
OH Leuven krijgt steun van STVV en Westerlo in strijd tegen Moeskroen
Foto: © photonews

OH Leuven trekt samen met Westerlo en STVV naar het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. De clubs gaan samen in beroep tegen de licentie van Moeskroen. "Moeskroen is eigendom van makelaars", blijven ze furieus bij OH Leuven.

"Dinsdag 12 april raakte bekend dat de licentiecommissie alle eersteklassers, ook Moeskroen, een licentie geeft voor volgend seizoen. Samen met STVV en Westerlo betreuren we deze beslissing die indruist tegen de reglementen van de KBVB én de FIFA aangezien Moeskroen eigendom is van spelersmakelaars", klinkt het in een bericht op de webstek van de Leuvenaars.

"Daarom stappen OHL, STVV en Westerlo vandaag gezamenlijk naar het BAS, het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. De belangen van de drie clubs zullen worden verdedigd door advocaten Chris Vandebroeck en Johnny Maeschalck."

Opmerkelijk dus: STVV en Westerlo blijven het gedegradeerde OH Leuven steunen in de strijd tegen Moeskroen. Het licentiedossier van RMP blijft dus beroeren, mogelijk volgen er snel ook stappen van de Henegouwers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties