Hoe zit het met de transfer van Moulin? Vreven geeft tekst en uitleg

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 2 reacties
Hoe zit het met de transfer van Moulin? Vreven geeft tekst en uitleg
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren heeft zijn eerste training van de voorbereiding anno 2016-2017 achter de rug. Stijn Vreven mocht net geen twintig spelers op het oefenveld verwelkomen en onder hen nog geen Thibault Moulin.

Officieel luidt het dat de Franse middenvelder nog steeds geblesseerd is, maar langs de andere kant hoopt Moulin natuurlijk op een transfer. Club Brugge, Anderlecht, AA Gent én Standard werden allen al met de sterkhouder van Waasland-Beveren in verband gebracht, maar hij is nog niet weg…

“Op dit moment is Thibault nog steeds een speler van Waasland-Beveren. En zolang er zich geen club meldt die bereid is om het bedrag dat het bestuur op zijn hoofd kleefde te betalen, zal daar geen verandering in komen”, aldus Stijn Vreven na de eerste training van het seizoen.

"Ik ben één van de weinigen die geen problemen heeft met Thibault Moulin, maar het is een moeilijk verhaal"

Stijn Vreven

Hoewel een vertrek zich lijkt op te dringen, houdt Vreven toch nog rekening met een verlengd verblijf van Moulin. “Ik zeg dit voor persoonlijke rekening: ik ben één van de weinigen die geen problemen heeft met Thibault. Wij hebben altijd open kaar met elkaar gespeeld. Maar ik moet je natuurlijk niet vertellen dat het een moeilijk verhaal kan worden indien hij nu toch zou blijven.”

“Maar goed… Er is veel gezegd en geschreven. Al moet ik daar meteen aan toevoegen, dat wat ik ervan heb gelezen… Dat is Thibaut niet. Zo ken ik hem niet. Misschien was het een truc en wilde hij door die uitspraken sneller weggeraken? Ik weet het niet", besluit de coach van Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties