Net op Vaderdag krijgt Kroatische kapitein dramatisch nieuws: "Zal nooit kunnen terugbetalen wat hij voor me heeft gedaan"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Net op Vaderdag krijgt Kroatische kapitein dramatisch nieuws: "Zal nooit kunnen terugbetalen wat hij voor me heeft gedaan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kroatië won vanmiddag met het kleinste verschil tegen Turkije. De Balkanjongens waren na het laatste fluitsignaal door het dolle heen, maar de stemming sloeg al snel om.

Update: de kapitein van de Kroatische nationale ploeg is ondertussen naar huis vertrokken om er maandag de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Wat hij daarna gaat doen is nog onduidelijk.

Meteen na de wedstrijd kreeg Darijo Srna (aanvoerder van de Kroatische nationale ploeg, nvdr.) namelijk te horen dat zijn vader overleden is. Het tragische overlijden vond plaats tijdens de partij, Srna was meteen helemaal van de kaart. Het hoeft geen uitleg dat de verslagenheid in het Kroatische kamp groot is.

Vader en familie betekenen alles -

Darijo Srna

Vader Uzeir was erg belangrijk in het leven van Darijo Srna. Toen de Kroaat zijn profcarrière een vlucht zag nemen kocht hij voor zijn pa een Mercedes. Twee jaar later kocht hij een BMW. "Ik zal nooit alles kunnen terugbetalen wat hij voor me heeft gedaan", aldus Srna daarover een tijdje terug.

De familie Srna moest vluchten in de tweede wereldoorlog en beleefde tragische en erg moeilijke jaren. "Mijn vader en familie betekenen dan ook alles voor mij. Hij had een erg moeilijk leven en ze hebben echt alles gedaan om mij te helpen in mijn tijd bij Hadjuk, zodat ik mijn carrière kon uitbouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties