Engelse hoop groeit door vastzittende onderhandelingen tussen Sevilla en Anderlecht

Engelse hoop groeit door vastzittende onderhandelingen tussen Sevilla en Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Als het van Dennis Praet afhangt, dan voetbalt hij volgend seizoen bij Sevilla FC. De speler heeft al een persoonlijk akkoord, maar de onderhandelingen tussen de clubs lijken vast te zitten.

Paars-wit zou graag tien miljoen euro krijgen voor de Gouden Schoen van 2014. Of toch minstens negen, al dan niet met bonussen. Het bod van de Spanjaarden ligt echter nog een paar miljoen euro lager.

Toch lijkt men er in Spanje van overtuigd dat de transfer van Praet naar de Andalusische hoofdstad slechts een kwestie van tijd is. De nieuwe coach, Jorge Sampaoli, zou de Belg er immers graag bij hebben. Dat Ben Arfa volgens L'Equipe op het punt staat om voor Sevilla te tekenen, hoeft op dat vlak weinig te betekenen.

Southampton blijft hopen

Intussen volgen ze in Engeland de situatie op de voet. Hoewel Praet zelf Sevilla verkiest, hebben ze in Southampton de hoop op een transfer nog niet opgegeven.

Mocht het toch nog afspringen, dan liggen The Saints volgens Read Southampton in pole positie om de middenvelder binnen te halen. Al hebben ze ook concurrentie vanuit Italië, met onder meer Sampdoria en Fiorentina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties