Dit is het dream team van het EK!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Dit is het dream team van het EK!
Foto: © SDG

Het EK heeft nu voldoende tijd gehad om te bezinken en dus vroegen we aan jullie wie jullie in het dream team van France 2016 wilden zien. Dit is het resultaat!

Doel

Tussen de palen kozen jullie massaal voor ouderdomsdeken Gianluigi Buffon. Hij haalde het ondanks de uitschakeling in de kwartfinales voor Hugo Lloris. Rui Patricio stond niet op de kaart.

Verdediging

Zijn landgenoten Guerreiro en Pepe haalden het wel in de verdediging. Vooral voor Pepe werd het een tornooi om niet snel te vergeten. Hij krikte zijn niveau op en verraste vriend en vijand. Op de rechtsback hebben jullie een boon voor Srna en volleyballer Boateng haalt het in het centrum.

Middenveld

Centraal op het middenveld komt het kennersoog van onze lezers boven water. Met Matuidi én Ramsey kan je zonder meer naar de oorlog. Tel daar nog Payet en Perisic bij op de flanken en je komt aan een ijzersterk middenveld.

Aanval

Helemaal voorin mag het niet verrassen dat Cristiano Ronaldo en Antoine Griezmann de voorkeur krijgen. Hieronder kunnen jullie het team nog eens volledig bekijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties