Gemengde ambities bij de Genk-fans: "Voor de titel is het te vroeg" vs. "De top 2 moet lukken"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 43 reacties

Fans KRC Genk koesteren gemengde ambities

Gemengde ambities bij de Genk-fans: "Voor de titel is het te vroeg" vs. "De top 2 moet lukken"
Foto: © photonews

KRC Genk kon zijn ploeg op Christian Kabasele na samenhouden en is voor velen een outsider voor de titel. Maar denken de vurige Limburgse fans daar ook zo over? Voetbalkrant.com polste in en rond de Luminus Arena naar de verwachtingen bij enkele supporters.

"We moeten hoger mikken dan de vierde plek van vorig jaar", vindt Michael uit Genk. "Een plek bij de eerste drie moet het doel zijn."

"Of die top 3 een terechte ambitie is? Wij denken van wel", aldus Robbe en Stephan uit Neeroeteren. "Als ze nog twee versterkingen binnenhalen, kunnen we voor de top 3 meedoen."

Op Belgisch niveau waren de topploegen vorig seizoen aan elkaar gewaagd

Pat Krimson

Jeroen uit Veldwezelt twijfelt of Genk hoger kan mikken dan vorig seizoen. "Ze speelden enkele goede matchen, maar om nu te zeggen dat ze voor de titel zullen meedoen... Daar is het te vroeg voor, want op de flanken blijven ze kwetsbaar. Ik denk eerder aan de top 4, net zoals vorig jaar."

En de BV-fan?

Pat Krimson is optimistischer wanneer hij de vraag over de top 3 voorgeschoteld krijgt. "In de Belgische competitie waren de topploegen aan elkaar gewaagd, dus een plaats bij de eerste twee moet lukken." (lacht)

Waar zien jullie KRC Genk eindigen?

7%
9%
22%
29%
22%
0%
4%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties