Win nog snel jouw exemplaar van Rossi, The Game!

Redactie
| 0 reacties
Win nog snel jouw exemplaar van Rossi, The Game!

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neem deel aan het officiële MotoGP kampioenschap, herbeleef Rossi's carrière vanaf het begin, zet je achter het stuur van een rallywagen en laat je gaan op verschillende tracks, zoals de Monza Rally. Neem deel aan spannende Flat Track races en ontdek de wereld van de Valentino Rossi Ranch.

Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten die op het puntje van je racestoel zullen houden in Valentino Rossi The Game. Ben je er klaar voor?

- R1M - Neem deel aan speciale trainingssessies met de R1M Yamaha-motor op het Misano GP-circuit. Valentino Rossi heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van de motor, speciaal om te worden gebruikt tijdens zijn trainingen.
- Rally - Rally maakt ook zijn opwachting in Valentino Rossi The Game. Draag het rallypak en luister naar je co-piloot voor instructies op verschillende circuits.

- Drift - Neem de controle over Valentino Rossi, een van de VR46 Academy Riders of je eigen aangemaakte piloot en drift op 2 verschillende circuits met 3 layouts.
- MotoGP - Neem deel aan het officiële MotoGP 2016-seizoen of kies voor een 'quick race' om op een van de meest geliefde Italiaanse circuits te racen.
- Inclusief het volledige MotoGP 2016 seizoen

Beleef de sfeer helemaal. Ook wij zetten in op de MOTO GP via onze zustersite www.autosportkrant.be!

Win een exemplaar van Rossi The Game

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties