Het is einde verhaal voor Okaka: "Beter dat hij andere club zoekt"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 50 reacties
Het is einde verhaal voor Okaka: "Beter dat hij andere club zoekt"
Foto: © photonews

Geen Stefano Okaka op training bij Anderlecht en zoals het er nu naar uitziet zal dat ook niet snel meer gebeuren. De Italiaan heeft het helemaal verkorven bij René Weiler en moet een andere club zoeken.

Even terugkeren naar een tweetal weken geleden: Okaka ging - nadat hij in de kleedkamer was aangepakt door Weiler - neus aan neus staan met zijn coach. Die twijfelde niet en stuurde de topschutter van vorig seizoen naar de B-kern, waar hij aan zijn gewicht en fitheid moest werken.

Maar intussen ging Anderlecht op zoek naar een nieuwe spits en vond die met Lukasz Teodorczyk. Okaka zit vandaag de dag nog steeds in de B-kern. Eén van de twee partijen moest toenadering zoeken, maar Weiler vindt het niet aan hem om de eerste stap te zetten. De speler ging immers in de fout, maar Okaka kwam tot nu toe niet met excuses aandraven.

Eén van de twee partijen moet toenadering zoeken, maar de paars-witte coach vindt dat niet zijn taak en Okaka vertikt het

En Weiler is niet geneigd om de Italiaan nog te gebruiken. "Je weet nooit in het voetbal, maar ik denk dat het voor alle partijen de beste oplossing is dat hij een nieuwe club zoekt", zei de Zwitser vandaag. Na de Chinese interesse is er echter nog niets concreets binnengekomen bij paars-wit. Okaka heeft dus nog een kleine maand om een transfer te realiseren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties