Nieuwe aanwinst heeft grote kans op basisplaats bij Anderlecht

Nieuwe aanwinst heeft grote kans op basisplaats bij Anderlecht
Foto: © photonews

De mayonaise pakt nog niet in de verdediging van Anderlecht, dat werd duidelijk gemaakt door Rostov woensdag. De vraag is of René Weiler gaat vasthouden aan die verdediging. Het antwoord is vrij zeker 'neen'.

Zo is het centrale duo De Maio-Nuytinck blijkbaar bijzonder kwetsbaar. De twee zagen er niet goed uit bij de twee tegengoals woensdag en dus lijkt Weiler te gaan ingrijpen. Kara Mbodji, Europees geschorst, werd gerehabiliteerd en heeft blijkbaar een transfer uit het hoofd gezet. Waarschijnlijk gaat Weiler met twee rechtsvoetige centrale verdedigers spelen tegen Kortrijk.

Dat betekent met De Maio en Kara in het centrum. Daarnaast blijft de vraag of Fabrice N'Sakala, die al een paar keer door de mand viel, mag blijven staan. Weiler kan enkel Frank Acheampong op zijn plaats zetten, maar is die optie aan het overwegen.

Verder kunnen er nog wijzigingen volgen. De kans bestaat dat Teodorczyk onmiddellijk zijn debuut mag maken om hem zo snel mogelijk in te passen. Idrissa Sylla zou daardoor naar de bank verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties