Reactie Vanderbiest al bij al blij met eerste puntje: "Wel een raadsel waarom we na 25 minuten het balbezit weggaven"

Vanderbiest al bij al blij met eerste puntje: "Wel een raadsel waarom we na 25 minuten het balbezit weggaven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge en Antwerp deelden de punten op Jan Breydel. The Great Old moest ongeveer 45 minuten met een man minder spelen: "Gezien de omstandigheden kunnen we spreken van een billijk gelijkspel", gaf Fred Vanderbiest achteraf aan.

"Gezien de wedstrijdomstandigheden kan je blij zijn met een puntje na deze partij. Thuis winnen en op verplaatsing een puntje pakken is goede marstabel om er op het einde van het seizoen dicht bij te zijn", beseft Vanderbiest.

"We scoorden een mooi doelpunt na een goede start aan de wedstrijd. Het is me wel een echt raadsel waarom we na 25 minuten het balbezit weggaven en de lange bal begonnen te gebruiken. We kropen wat achteruit en door de rode kaart werd het extra moeilijk."

Vanderbiest: "We konden twee dingen doen: ons ingraven of op balbezit tóch de vrije man zoeken"

"Ook in het begin van de tweede helft hadden we nog een paar lastige momenten, maar naargelang de match vorderde voelden we dat er misschien nog iets meer in zat vandaag."

"Van de tweede helft ben ik wel tevreden daarom. We konden twee dingen doen na de pauze: ons ingraven, of op balbezit toch nog de vrije man gaan zoeken. Daar zijn we gaandeweg toch in geslaagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties