Vossen legt uit waarom Club Brugge het de laatste weken zo moeilijk heeft
Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 30 reacties

Jelle Vossen legt uit waarom Club Brugge het de laatste weken zo moeilijk heeft

Vossen legt uit waarom Club Brugge het de laatste weken zo moeilijk heeft
Foto: © Photonews

Club Brugge blijft na vijf speeldagen achter met amper 7 op 15. Dat is veel en veel minder dan het aantal punten dat Michel Preud'homme en co voor aanvang van het seizoen in hun hoofd hadden. "Frustrerend", vatte Jelle Vossen het goed samen.

“Voor hetzelfde geld eindigt deze wedstrijd op 4-2 of 5-2 en dan is het alleen maar hosanna. Ik denk dat we best tevreden mogen zijn over het spel dat we op de grasmat hebben gelegd. Het is alleen jammer dat het zich niet vertaalt in het resultaat”, stak Vossen na de match van wal.

Vossen is zowat hét voorbeeld van wat er de laatste weken bij Club aan de gang is. Hard werken, heel aanwezig zijn, kansen creëren, maar uiteindelijk toch niet tot scoren komen of kunnen winnen. “Het scheelt maar een paar percentjes, hé”, merkte de spits op.

"We moeten ook niet alles dramatiseren"

“Dat is frustrerend, al zeker als aanvaller. Als alles net iets meer in ons voordeel had uitgedraaid, hadden we een ruime overwinning kunnen boeken tegen Standard. We moeten dan ook niet alles dramatiseren, want nogmaals: over het geleverde spel ben ik best tevreden. Kop omhoog en hard werken tijdens de interlandbreak”, besloot Vossen.

Jelle Vossen gaf zich voor de volle 100% tegen Standard, maar kende pech in de afwerking.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties