Emotionele smeekbede van Van der Bruggen naar Gent-bestuur: "Laat me gaan, ik wil vooruit in mijn carrière"

Emotionele smeekbede van Van der Bruggen naar Gent-bestuur: "Laat me gaan, ik wil vooruit in mijn carrière"
Foto: © photonews

Hannes Van der Bruggen zit vast bij AA Gent, dat hem niet wil laten vertrekken. Maar de middenvelder blijft niet bij de pakken zitten en lanceert een emotionele boodschap richting bestuur toe: "Laat me alsjeblieft gaan."

Bij Atticus Sports Management zien ze geen andere oplossing meer dan Van der Bruggen zijn verhaal te laten doen. "Ik zit sinds de start van de competitie niet meer in de selectie. De jongens die spelen laten ze gaan en zij die niet spelen - en die toch relatief belangrijk geweest zijn denk ik - laten ze niet gaan. Dat is ontgoochelend voor mij. Zeker omdat ik vooruit wil in mijn carrière. Ik heb het gevoel dat ik stil sta."

Ik wil ergens zijn waar ik me goed voel en waar ik mijn carrière op een gezonde manier kan voortzetten. Ik vind dat ik die transfer verdien.

Zulte Waregem wil hem, maar Gent wil niet meewerken aan een transfer. "Ik ken Francky Dury goed. Hij heeft me gelanceerd en ik heb bij Zulte Waregem nog met vijf spelers samengespeeld. Het zou de ideale club zijn. De supporters hebben me ook al gezegd dat ze het me gunnen."

"Bij mij gaat het niet over geld of waar ik het meest kan verdienen. Ik wil ergens zijn waar ik me goed voel en waar ik mijn carrière op een gezonde manier kan voortzetten. Ik vind dat ik die transfer verdien. Ik hoop dat het in orde komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties