"Kara moet maar content zijn, daar maak ik geen woorden meer aan vuil"

"Kara moet maar content zijn, daar maak ik geen woorden meer aan vuil"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht was er nog één die wou vertrekken: Kara Mbodji. Uiteindelijk viel zijn transfer in het water. Maar hoe zit het nu met de motivatie van de grote Senegalees, die uiteindelijk toch heel belangrijk zal worden voor Anderlecht.

René Weiler maakte er korte metten mee: "Kara moet maar content zijn", aldus de Zwitser. "Ik ga niet blijven over spelers praten die wel of geen transfer kregen, daar maak ik geen woorden meer aan vuil. Kara is hier, had nog een contract en dat moet hij respecteren!"

Op de positie van Kara is er enkel nog Uros Spajic over, de huurling van Toulouse. Maar daar zijn nog steeds twijfels over, net als over welk centraal duo hij gaat opstellen. "Twee rechtsvoetigen? Daar heb ik geen problemen mee", aldus Weiler. "Maar de beste vier zullen spelen.

Kan Nuytinck het kind van de rekening worden?

Dendoncker is ook nog onzeker voor de wedstrijd van zondag, dus die zal hij waarschijnlijk geen rij achteruit trekken. Nuytinck en Deschacht moeten beginnen vrezen voor hun plaats als Weiler inderdaad met twee rechtsvoetigen overweegt te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties