Duchâtelet heeft opmerkelijk voorstel: "Als we het nu niet doen wordt onze competitie zo irrelevant als Griekse of Poolse"

Duchâtelet heeft opmerkelijk voorstel: "Als we het nu niet doen wordt onze competitie zo irrelevant als Griekse of Poolse"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Champions League gaat de komende jaren steeds meer een spelletje worden van de grote clubs uit de grote landen. En dus gaan er steeds meer stemmen op in de andere landen om via fusies tot sterkere competities te komen.

Ook de BeNeLiga ligt terug op tafel. De Nederlanders zijn er wel voor te vinden en ook Roland Duchâtelet is altijd al een voorstander geweest. In Het Belang van Limburg steekt hij zijn sympathie dan ook niet onder stoelen of banken.

Laatste kans nu ook de Nederlanders het willen

"Het is de laatste kans om met een BeNe Liga te beginnen nu de Nederlanders het ook willen. Er komt dan een markt van bijna 30 miljoen inwoners, de tv-gelden zouden flink kunnen stijgen tot 350 miljoen euro, ....", ziet hij enkel voordelen.

"Als we het niet doen, dan dreigt onze competitie even irrelevant te worden als de Griekse of de Poolse", aldus nog de sterke man binnen het Belgisch voetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties