Reactie "Een gevleid punt? Voor mij is Charleroi de beste ploeg van België op dit moment"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 1 reacties
"Een gevleid punt? Voor mij is Charleroi de beste ploeg van België op dit moment"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Qua mentaliteit verdienden die van Mechelen gisteren een tien op tien. Dat zag ook Anthony Moris, die met enkele saves de nul op het bord moest houden, maar enorm veel hulp kreeg van zijn verdediging.

Want in Charleroi waren bijna alle elf de spelers van Malinwa verdedigers. En Moris een betrouwbaar sluitstuk... "Ik doe mijn job vandaag en ik kon belangrijk zijn. We hebben vandaag goed verdedigd met de hele ploeg en daardoor de nul kunnen houden", aldus Moris. "We hebben karakter getoond."

"Een gevleid punt? Charleroi is één van de beste ploegen van België, voor mij op dit moment misschien wel de beste. Ze spelen al lang samen en hebben automatismen. Al mijn reddingen waren belangrijk. Als er één binnenging, hadden we verloren."

Op het einde was het vrij bitsig. Mechelen pakte nog twee rode kaarten. "Tja, dat hoort er ook bij", haalde Mats Rits de schouders op. "Wij wilden absoluut dat puntje vasthouden en zij wilden blijven drukken. Aanvallend zullen we tegen Zulte Waregem wel meer moeten tonen thuis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties