Waasland-Beveren kon niet anders dan Henkinet ontslaan...

Redactie
| 9 reacties
Waasland-Beveren kon niet anders dan Henkinet ontslaan...
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Laurent Henkinet werd deze voormiddag ontslagen door Waasland-Beveren. Een ontslag dat niet af te wenden was, want bij de Wase ploeg staat er duidelijk in het contract dat er niet gewed mag worden...

Voorzitter Dirk Huyck reageerde al bij HLN. "Wij hebben besloten om Laurent te ontslaan na een stemming binnen de Raad van Bestuur", zegt Huyck. "Hij heeft het arbeidsreglement en zijn contract niet gerespecteerd. Puur zakelijk kan ik deze beslissing dus zeker volgen, maar menselijk vind ik dit een heel zware dobber. Je mag gerust weten dat ik niet geslapen heb vannacht."

Waasland-Beveren laat in zijn contracten duidelijke afspraken opnemen en kon het niet blauwblauw laten, al sprak Huyck eerst andere taal. "We kunnen echter niet anders dan deze beslissing nemen. Hij heeft gespeeld op een eigen wedstrijd. Om geen gevaarlijk precedent te scheppen, kunnen we dit niet zo laten. Ik hoop dat we hiermee deze zaak direct kunnen afsluiten en ons meteen weer kunnen focussen op de ongelofelijk belangrijke wedstrijd van nu zaterdag tegen Westerlo", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties