Reactie Vanderbiest zag af: "Het was een lijdensweg"

Vanderbiest zag af: "Het was een lijdensweg"

Fred Vanderbiest is geen man om zich achter excuses te verschuilen. Ook de trainer van Antwerp zag dat zijn ploeg de duimen moest leggen tegen een enthousiaster Lierse op zondagavond.

Vanderbiest gaf dan ook een eerlijke analyse. "We hebben verdiend verloren. We zijn op een enthousiast, positief agressieve tegenstander gestoten. Zij brachten wat wij wilden brengen. We hadden genoeg mogelijkheden om de match naar onze kant te laten kantelen op het einde van de eerste helft", vond hij.

"Ik probeerde het met enkele wissels op te lossen, maar op de counter was Lierse levensgevaarlijk. We hadden misschien wel het balbezit, maar konden geen kansen creëren. Na de penalty was het gedaan. De laatste tien minuten waren een echte lijdensweg. Ik had dat niet gedacht na de goeie twee matchen die we speelden."

Drie misstappen in vier matchen

Vanderbiest heeft de periodetitel dan ook al half opgegeven. "Kijk, zolang het mathematisch mogelijk is, moet je er voor gaan. Maar ik ben natuurlijk ook niet dom. Lierse moet al drie misstappen begaan in vier matchen. Dat is enorm veel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties