Sprokkels 13/10: Leye en Milicevic onzeker voor topper, Real Madrid-legende krijgt eigen straatnaam

Redactie
| 0 reacties
Sprokkels 13/10: Leye en Milicevic onzeker voor topper, Real Madrid-legende krijgt eigen straatnaam
Foto: © Photonews

Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels.

  • De Ghelamco Arena is volledig uitverkocht voor de topper van aanstaande zondag tussen AA Gent en Zulte Waregem.
  • Mbaye Leye moet mogelijk passen voor de kraker tegen Gent. De spits van Zulte Waregem sukkelt met de heupbuiger. Danijel Milicevic heeft dan weer last van een hamstringblessure. Ook de aanvallende middenvelder van Gent is onzeker. Dat meldt Het Nieuwsblad.
  • Jelle Van Damme is genomineerd voor de ‘Newcomer of the Year award’ in de Major League Soccer (MLS). De Belgische verdediger van LA Galaxy neemt het op tegen Nicolas Lodeiro, Ashley Cole, Shkelzen Gashi en Carlos Gruezo.
  • ​​Slecht nieuws voor Vitesse. Verdediger Maikel van der Werff is zes weken buiten strijd. Hij blesseerde zich aan de knie op training. De Nederlander wordt vrijdag geopereerd en begint daarna aan een lange revalidatie.
  • Real Madrid-legende Alfredo Di Stefano krijgt een straat in de Spaanse hoofdstad. Het clubicoon overleed twee jaar geleden op 88-jarige leeftijd. De straat ligt in de wijk Hortaleza, vlak bij het oefencomplex van Real.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties