Gent én Anderlecht hebben het helemaal gehad met Zulte Waregem: "Kinderachtig gedrag"

Redactie
| 82 reacties
Gent én Anderlecht hebben het helemaal gehad met Zulte Waregem: "Kinderachtig gedrag"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem neemt het de komende weken op tegen Gent, Anderlecht én Club Brugge in de Jupiler Pro League. Dan zullen we weten hoever het team van Francky Dury écht staat dit seizoen. Twee van de drie topclubs willen alvast geen zaakjes meer doen met Essevee.

Volgens Het Laatste Nieuws hekelen het bestuur van Anderlecht én Gent de transferpolitiek van Zulte Waregem, dat bij de Belgische topclubs goedkoop spelers wil halen en daarbij het stadiondossier inroept als excuus voor het weinige geld dat ze willen/kunnen uitgeven.

Maar ondertussen kunnen ze wel spelers als Oulare of Marrone huren. Dat snappen de topclubs dus niet. Het is ook - naast de evolutie die Essevee maakt richting topclub - de voornaamste reden waarom spelers als Van Der Bruggen, Heylen, Kawaya of Wikheim afgelopen zomer niet naar de Gaverbeek kwamen.

Michel Louwagie ziet nog een andere reden: met Leye (zondag onzeker), Dury en Lepoint (vorig jaar ook nog De Ridder) zijn er een aantal ex-spelers van Gent bij Zulte Waregem die zich altijd krom buigen tegen de Buffalo's. Ook daar kunnen ze niet mee lachen, al wordt dat door Essevee dan weer afgedaan als 'kinderachtig gedrag'.

Nog dit: tussen Zulte Waregem en Club Brugge is de liefde er wél nog. Met Sander Coopman loopt er momenteel een huurling van blauw-zwart rond in het Regenboogstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties