Reactie Acolatse is belangrijk voor Westerlo, maar: "Ik kan nog beter"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Sint-Truiden
| 0 reacties
Acolatse is belangrijk voor Westerlo, maar: "Ik kan nog beter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elton Acolatse hielp Westerlo op het veld van Sint-Truiden aan een punt. Hij scoorde een bijzonder mooie goal, maar benadrukt dat hij nog beter kan.

"Ik kreeg de bal op rechts en schermde de buitenkant af. Ik kon naar binnen komen en trapte de bal ver in de hoek. Hij ging wel lekker binnen", lachte de aanvaller.

"Sint-Truiden was in de eerste helft scherper dan wij. Dat moet de komende wedstrijd beter bij ons." Toch kon Westerlo de 1-0 ombuigen in 1-2. "Het is jammer dat we die voorsprong kort voor tijd nog uit handen gaven want we hadden 3 punten kunnen pakken."

Acolatse was gematigd tevreden over zijn eigen prestatie. "Mijn spel kan nog beter, maar het doelpunt dat ik scoorde maakt wel veel goed. De komende week moeten we opnieuw hard werken op training."

Het is duidelijk dat Jacky Mathijssen voor een nieuwe wind in het Kuipje zorgt. "Onder deze coach hebben we onze punten al gepakt, dat is goed. Het is opnieuw spannend onderaan en hadden we onze voorsprong niet uit handen gegeven, dan stonden we nog wat hoger. Spijtig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties