Reactie Raman loodst Standard naar zege: "Als je er vijf maakt, mag je toch wel tevreden zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 6 reacties
Raman loodst Standard naar zege: "Als je er vijf maakt, mag je toch wel tevreden zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman was één van de uitblinkers in de overtuigende 5-0 thuiszege van Standard tegen Waasland-Beveren. Met zijn openingsgoal brak hij de ban voor Standard, in de tweede helft scoorde hij nog zijn tweede van de avond.

"Mijn eerste schot naar doel was meteen raak", zei Raman na de wedstrijd. "De bal ging rechtdoor, maar het was een zwabberende bal." Ook bij zijn tweede doelpunt leek er wat geluk gemoeid. Köteles ging twee keer niet vrijuit. "Bij die tweede goal denk ik dat ik wou trappen, maar ik bleef even steken."

Benito Raman was duidelijk tevreden met zijn twee goals

​Na enkele weken van blessureleed en ziekte lijkt Raman helemaal terug. "Ik scoor vandaag twee keer, maar ik moet nu gewoon hard blijven werken. Zo is het heel moeilijk voor de coach om zijn elftal te kiezen. Ik ben blij dat ik het 70 minuten heb volgehouden, maar na 60 minuten was het toch wel op."

Bij 5-0 vonden de Standard-spelers het welletjes. Al kwamen Belfodil en Mbenza nog dicht bij de 6-0. "Na de 5-0 zijn we kalm gebleven. Als je er vijf maakt, mag je toch wel tevreden zijn. Het is goed voor het vertrouwen dat we na vier matchen nog eens kunnen winnen én vijf keer scoren", besluit Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties