Reactie Davidzada slaat mea culpa na dwaas rood: "Ik weet zelf niet waarom ik het deed"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Eupen
| 2 reacties
Davidzada slaat mea culpa na dwaas rood: "Ik weet zelf niet waarom ik het deed"
Foto: © photonews

Ofir Davidzada mocht voor het eerst starten in de competitie, maar zal zich die wedstrijd nog lang heugen. De Israëlische vleugelspeler liet zijn team in de steek met een onnodige tweede gele kaart.

"Uiteraard voel ik me slecht", aldus Davidzada na de wedstrijd. "Ik voelde me goed en zat in de wedstrijd." Toch ging hij bij een aanvallende actie zwaar in de fout. Hij kwam veel te laat en moest met een tweede geel karton al gaan douchen.

Onbegrijpelijk, ook voor hemzelf. "Ik weet niet waarom ik het deed, ik wist dat ik al een gele kaart op zak had. Ik moet daar niet zo snel inkomen, er was helemaal geen gevaar op die plaats, wij waren in de aanval."

Dit gaat me niet meer overkomen, dat kan ik garanderen

-Ofir Davidzada

"Het kan gebeuren in het voetbal natuurlijk." Het was voor de Israëliër zijn allereerste basisplaats in competitie, geen goed moment dus. "Ik had het mij ook helemaal anders voorgesteld. Ik zal leren uit deze fout, zéker."

Het had zware gevolgen. "Ik ben honderd procent zeker dat we deze wedstrijd winnen als we met elf op het veld blijven staan. Dit zal niet meer gebeuren, dat kan ik garanderen. Natuurlijk voel ik me schuldig", sloot hij berouwvol af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties