Stijn Vreven beseft het belang van de wedstrijd tegen Moeskroen: "Ik weet wat Leekens voelt"

Redactie
| 0 reacties
Stijn Vreven beseft het belang van de wedstrijd tegen Moeskroen: "Ik weet wat Leekens voelt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters werd dit seizoen als eerste coach de laan uitgestuurd, Georges Leekens volgde deze week. Vanavond krijgt Stijn Vreven met Waasland-Beveren het Moeskroen van Glen De Boeck over de vloer. Vreven beseft dat ook zijn positie wankel is.

"Natúúrlijk weet ik dat we moeten winnen", zegt Stijn Vreven (43) in Gazet van Antwerpen. De coach van Waasland-Beveren kent de harde realiteit van de voetbalwereld. "Ik weet wat Leekens voelt. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje - De Boeck, ikzelf, een stuk of vijf trainers", klinkt het bij Vreven.

Tegen Eupen stond Waasland-Beveren 1-2 achter en was Vreven al virtueel ontslagen. Dat zei hij achteraf dan ook zelf voor de camera. "Ik heb daar veel reacties op gekregen. Analisten, journalisten, kenners vonden dat ik dat beter niet had gedaan. Maar ik heb niet gezegd dat ze mij moesten ontslaan, hé. Ik zei gewoon dat ik vlak na die 1-2 vijf seconden dacht: ja, het is gedaan, dit kost me de kop. Maar meteen daarna heb ik het vuur er weer in gebracht, uiteindelijk wonnen we nog", aldus Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties