Reactie Glen De Boeck voor derde keer in tien jaar boos: "Als ze als vedetten gaan beginnen ..."

Glen De Boeck voor derde keer in tien jaar boos: "Als ze als vedetten gaan beginnen ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blij was Glen De Boeck allerminst tijdens de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Moeskroen. "De scheidsrechters moesten lachen toen ze onze kleedkamer passeerden, dat zegt genoeg", aldus de oefenmeester achteraf.

Zeker de eerste helft was werkelijk niet om aan te pleuren op de Freethiel. Ook Glen De Boeck kon het maar moeilijk verkroppen. Tijdens de pauze kwam hij zelfs al een koffietje drinken op de Freethiel.

"Mijn spelers nemen zichzelf voor vedetten", zuchtte hij toen al. Waarop hij zijn spelers de levieten ging lezen in de kleedkamers. "Ik ben niet vaak boos", zei hij achteraf. "Dit is misschien de derde keer op tien jaar, maar de mentaliteit is echt wel het laatste dat mag wegvallen."

De Boeck liet zich tijdens de rust helemaal gaan

"We verloren alle tweede ballen in die eerste helft, enkel onze tegenstander ging in duel. Daar moesten we echt iets aan veranderen. Ik ben uit mijn krammen geschoten. Ze denken dat ze vedetten zijn, maar als ze dat zouden zijn ... dan waren ze niet bij Moeskroen."

"Ik heb luid geroepen, dat klopt. De scheidsrechters lachten even nadat ze na de rust onze kleedkamers passeerden. Ze hadden het dus ook gehoord, dat zegt genoeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties