Reactie De oerkreet van Dejaegere: "F***********ck!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
De oerkreet van Dejaegere: "F***********ck!"
Foto: © photonews

Dejaegere knalde AA Gent zondagavond op voorsprong tegen Waasland-Beveren. Het was één van de makkelijkste goals uit zijn carrière, maar ook één van de belangrijkste. Het was immers de eerste na zijn lange blessure.

De ontlading was navenant. "Die eerste is er eindelijk", aldus een glunderende Dejaegere. "Ik zei fff.... Ik weet niet meer wat ik riep", knipoogde de middenvelder. "Een Engels vierletterwoord, f*ck? Zou heel goed kunnen."

"Er zullen wel meer mensen een oerkreet geslaakt hebben op dat moment. Mijn ouders, Sven, vrienden." Sven Kums had me gestuurd dat ik zou scoren. "Ik draag de goal aan hem op en alle anderen. Als ik iedereen moet opnoemen, ben ik hier nog een half uur bezig."

Interlandbreak komt als geroepen

Zijn laatste goal zat nog vers in het geheugen, het was vlak voor zijn blessure. "Het was geleden van 13 maart tegen Charleroi, de laatste match van de reguliere competitie." Met zijn conditie en wedstrijdritme gaat het beter en beter.

"Ik moet enkel de opeenvolging van wedstrijden nog beter verteren. Het is goed dat er nu die interlandweek is zodat ik kan rusten en die knie nog verder kan versterken", sloot de aanvallende middenvelder van AA Gent af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties