Vanaken vraagt om acties: "Er wilde maar 1 ploeg voetballen, het andere team won enkel tijd en dat werd veel te laat bestraft"

Redactie vanuit Brugge
| 100 reacties
Vanaken vraagt om acties: "Er wilde maar 1 ploeg voetballen, het andere team won enkel tijd en dat werd veel te laat bestraft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge en Racing Genk speelden 1-1 gelijk in Jan Breydel. De bezoekers speelden uitgekookt en leken zelfs lange tijd met de volle buit weg te zullen raken, maar uiteindelijk werd het toch nog een gelijkspel. Hans Vanaken was over een iets niet te spreken.

"Ik denk dat er maar een ploeg wou winnen en dat eentje vooral het spel wilde afbreken, door heel veel fouten te maken en tijd te winnen. Dat is hen gelukt en zo is het een puntendeling geworden", aldus Hans Vanaken tegen Sporza.

We wilden iets laten zien aan onze supporters en dat werd ons verhinderd

"Of het eerste halfuur een open wedstrijd was? Het kwam niet echt tot grote kansen, maar ze zijn van minuut 1 begonnen met tijd te winnen. Ze doen het de hele match lang en Bizot kreeg veel te laat geel naar mijn mening."

Vanaken pleit ervoor om de regels wat dat betreft aan te passen: "Nerveus werden we er niet echt van, maar als voetballende ploeg wilden we iets laten zien aan de mensen en dat werd ons verhinderd. Dat is jammer, maar al bij al kunnen we onszelf niets verwijten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties