De Mos gelooft zijn ogen niet na vreemde beslissing Van de Velde: "Dit zien we nooit ergens anders..."

Redactie
| 8 reacties
De Mos gelooft zijn ogen niet na vreemde beslissing Van de Velde: "Dit zien we nooit ergens anders..."

Scheidsrechter Joeri Van de Velde zoog zondagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de wedstrijd tussen Standard en Moeskroen. De ervaren arbiter gaf de verkeerde speler geel, met als gevolg dat Trezeguet op een belachelijke manier tegen zijn tweede gele kaart aanliep.

Stojanovic beging een lichte fout langs de zijlijn. Een fout die Van de Velde wilde bestraffen met geel. Enig probleem: de scheidsrechter had niet goed gezien wie de speler in kwestie juist was.

Niet Ferber, niet Stojanovic, maar wel de onschuldige Trezeguet

Eerst kreeg Ferber geel, maar die beslissing draaide Van de Velde vervolgens terug om aan Stojanovic te gaan vragen of hij de schuldige was. Die gebaarde van krommenaas, waarop de lijnrechter aan Van de Velde liet weten dat Trezeguet geel moest krijgen. Totaal onterecht liep de Egyptenaar tegen zijn tweede gele kaart aan.

Analist Aad de Mos kon zijn ogen niet geloven. “Hoe komt het toch dat zoiets in België moet gebeuren? Dit zien wij (kijkt Johan Boskamp aan, nvdr.) nooit ergens anders. Een tijdje geleden was er die vreemde fase met Paulussen van KV Mechelen, nu dit weer. Dit is kolderiek, hé", klonk het in Stadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties