Fans Antwerp kunnen op beide oren slapen: Bico is nu echt hélemaal weg op de Bosuil

Redactie
| 44 reacties
Fans Antwerp kunnen op beide oren slapen: Bico is nu echt hélemaal weg op de Bosuil

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Royal Antwerp FC mogen op beide oren slapen: John Bico is nu echt hélemaal weg bij de oudste club van ons land. De omstreden manager en spelersmakelaar was woensdag een allerlaatste keer op de Bosuil en keert er wellicht niet zo snel meer terug.

Bico maakte woensdagmorgen, in het gezelschap van zijn assistenten Demba en Rentmeister, zijn kastje leeg en ging nadien nog even langs in het spelershome. Daar sprak de Franse Kameroener de spelersgroep voor het laatst toe. Dat weet Het Nieuwsblad.

Vervolgens bracht Bico zijn laatste uren op de Bosuil door op het kantoor van CEO Patrick Decuyper, onder meer voor de administratieve afhandeling van zijn contract. Rond 12u30 trok Bico de deur op de Bosuil definitief achter zich dicht.

"Je suis vraiment parti"

De fans van The Great Old kunnen overigens weer op beide oren slapen, want Bico heeft niets meer in de pap te brokken bij hun club. “Je suis vraiment parti”, in het Nederlands “Ik ben echt weg”, aldus de man die een wel erg korte periode kende op de Bosuil in ​Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties