Speelt Sacha Kljestan binnenkort opnieuw in de Jupiler Pro League?

Redactie
| 19 reacties
Speelt Sacha Kljestan binnenkort opnieuw in de Jupiler Pro League?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tussen 2010 en 2015 was hij al in de Belgische competitie actief. Sacha Kljestan (31) droeg toen het shirt van RSC Anderlecht, waar hij meer dan honderd wedstrijden speelde. Wel, nu overweegt de middenvelder (met de geweldige snor) een terugkeer naar Europa.

Kljestan ruilde Anderlecht in 2015 in voor de New York Red Bulls, een topclub in de Verenigde Staten. Met die ploeg maakt de middenvelder tegenwoordig jacht op een eerste titel, hét grote doel van Kljestan. In een gesprek met Sport/Voetbalmagazine kwam de Amerikaan nog eens terug op zijn vertrek bij Anderlecht.

"Het was het goede moment om weg te gaan bij Anderlecht, door mezelf bij Red Bulls als nummer 10 te kunnen manifesteren geraakte ik na enige tijd weer in het nationale team. Maar ik draag paars-wit nog altijd een warm hart toe. Onlangs heb ik Deschacht nog gefeliciteerd met zijn recordaantal wedstrijden", klinkt het.

"Ik mis het Europese voetbal soms wel"

Kljestan heeft het naar zijn zin bij zijn club, maar de goesting om terug te keren naar Europa is er wel nog. "Ik voel me goed in New York en het is een doel om deze club een eerste titel te schenken, maar ik mis het Europese voetbal soms wel. Mocht er een goede aanbieding komen, ga ik dat zeker overwegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties