Club won 1 van laatste 10 verplaatsingen bij STVV, boegbeeld beseft: "Vaak doelpuntenfestijn" & "Sterk tegen topclubs"

Ben Van der Aerschot
| 0 reacties
Club won 1 van laatste 10 verplaatsingen bij STVV, boegbeeld beseft: "Vaak doelpuntenfestijn" & "Sterk tegen topclubs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend wacht blauw-zwart een verplaatsing naar Sint-Truiden. Club prijkt voorlopig op een vierde plaats op zes punten van leider Zulte Waregem, terwijl STVV één punt meer bezit dan hekkensluiter Westerlo. Toch hoeven de Kanaries niet meteen te vrezen, dat weet ook teammanager Peter Delorge.

Club bleek in het verleden niet zo succesvol op het veld van Sint-Truiden. Van de laatste tien verplaatsingen werd er slechts één maal gewonnen. Bovendien heeft Club het dit seizoen moeilijk om buitenshuis te overtuigen.

Ook Peter Delorge, teammanager en ex-speler van de Truienaars, ziet mogelijkheden. “Wij hebben een thuistraditie tegen topclubs, niet enkel tegen Club. In het verleden hebben we ons vaak gered door van de grote ploegen te winnen.”

Wij doen het traditioneel goed tegen de topclubs, zeker op Stayen

“De wedstrijden tegen Brugge draaiden doorgaans uit op een doelpuntenfestijn en waren meestal leuke partijen. Wij zijn dit seizoen al vaak bewierookt voor ons voetbal, maar vrijdag telt enkel het resultaat. Ik teken voor een droge 1-0, al is het moeilijk te voorspellen wat voor wedstrijd we gaan krijgen”, aldus Delorge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties