Reactie Limburger Jelle Vossen matchwinnaar in Sint-Truiden: "Er was géén discussie mogelijk"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 40 reacties
Limburger Jelle Vossen matchwinnaar in Sint-Truiden: "Er was géén discussie mogelijk"
Foto: © photonews

Jelle Vossen was voor Club Brugge dé matchwinnaar op Stayen. De Limburger forceerde in de slotseconden een strafschop die hij vervolgens zelf tegen de touwen joeg. Na afloop gaf de centrumspits zijn visie over het bewuste moment.

"We kennen de kwaliteiten van Jelle Vossen. Hij is een topper in zulke fases", liet STVV-coach Ivan Leko optekenen. (Lees er HIER meer over) "Ik zag de voorzet vertrekken, en toen ik naar de eerste paal wilde lopen, kreeg ik een duw in de rug", analyseerde Vossen de fase. "Het was een duidelijke strafschop."

In mijn achterhoofd wist ik hoe mooi het zou zijn als ik scoorde, maar...

Jelle Vossen

En zo zat het eens mee voor blauw-zwart. "Ik denk dat we de laatste weken enkele discutabele fases kregen die niet in ons voordeel werden gefloten. Nu was er geen discussie mogelijk."

De elfmeter moest vervolgens wel nog voorbij Lucas Pirard geraken... "Ik nam mijn verantwoordelijkheid. In mijn achterhoofd wist ik hoe mooi het zou zijn als ik scoorde, maar ook hoe zuur als ik miste. Ik probeerde mijn zenuwen onder controle te houden, dan is de ontlading des te groter als de bal in de laatste minuut tegen het net gaat", besloot Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties