Geflopte wintertransfer van Anderlecht krijgt carrière ook in zijn thuisland niet op de rails, verhuur dreigt op sisser af te lopen

Redactie
| 7 reacties
Geflopte wintertransfer van Anderlecht krijgt carrière ook in zijn thuisland niet op de rails, verhuur dreigt op sisser af te lopen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de wintermercato van 2016 pakte Anderlecht uit met de komst van Badji, Djuricic, Büttner en Galhardo. Die laatste liet zich het minst van allemaal opmerken.

De Braziliaan werd gehaald als rechtsachter, maar bleek uiteindelijk een middenvelder te zijn. Zijn eerste half seizoen op Brusselse bodem was met één duel tegen STVV geen succes, en dus leende paars-wit Galhardo deze zomer uit aan het Braziliaanse Atlético Paranaense.

Zes keer in actie

Ook in zijn thuisland komt de 25-jarige Galhardo niet aan de oppervlakte. Tot dusver speelde hij er amper zes keer. Vier keer startte hij in de basis, twee maal viel hij in. Een uitleenbeurt zonder succes vooralsnog.

En dus is het maar de vraag wat Anderlecht over enkele maanden, wanneer zijn uitleenbeurt afloopt, met Galhardo van plan is. De Belgische recordkampioen telde begin dit jaar een miljoen euro neer voor zijn winteraankoop die tot 2018 vastligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties