Reactie Janevski richt smeekbede tot bestuur: "Met die jonge ploeg gaat het niet gebeuren"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Mechelen
| 6 reacties
Janevski richt smeekbede tot bestuur: "Met die jonge ploeg gaat het niet gebeuren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cedomir Janevski hinkte op twee gedachten: aan de ene kant speelde zijn ploeg een goeie match op Mechelen, aan de andere kant blijft hij achter met 1 op 9. En daar heeft hij een oplossing voor.

Janevski loofde wel zijn ploeg na de nederlaag op Malinwa. "We hebben een heel goeie match gespeeld. We wilden hier een positief resultaat komen halen en probeerden daarom aanvallend voetbal te spelen met hoge druk naar voor", aldus Janevski. "We hebben de kansen kunnen creëren, maar niet afmaken. Maar het is niet evident om in Mechelen zo te komen spelen."

Maar Janevski ziet dat het zo niet gaat lukken. Nochtans wordt de kloof met de onderste twee niet kleiner. "Maar ik zeg tegen mijn spelers altijd dat we niet naar de anderen moeten kijken, enkel naar onszelf. Wij moeten punten pakken. En zo gaat dat niet gebeuren. We hebben een heel jonge ploeg, de jongste van eerste klasse. Met wat meer ervaring pakken we hier altijd een punt."

En dus mag er in de wintermercato iets bij. Waasland-Beveren kan immers wel wat ouderen gebruiken. "Ik heb vertrouwen in de mensen van de scouting en diegene die de transfers moeten realiseren. Ik wil wel wat meer ervaring", geeft Janevski een duidelijke hint.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties