'Kleine' club durft te dromen: "Leicester is kampioen geworden in Engeland, Zulte Waregem bijna in België - dan kan alles!"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 24 reacties

Yannick Ferrera hoopt met KV Mechelen op play-off 1, al komen er nog 10 moeilijke wedstrijden

'Kleine' club durft te dromen: "Leicester is kampioen geworden in Engeland, Zulte Waregem bijna in België - dan kan alles!"
Foto: © photonews

Dromen mag. Neen, dromen is verplicht. Want zonder dromen komt een mens zeker nergens. "Maar we moeten ook met de voeten op de grond blijven staan en realistisch zijn."

Het sprookje van KV Mechelen gaat ondertussen toch al flink wat weken door. 12 op 12, een perfect rapport de laatste vier wedstrijden. In eigen huis zelfs al zes wedstrijden op rij gewonnen: ongezien.

Het moge duidelijk zijn: Malinwa speelt op een wolk. "We hadden altijd wel al het gevoel dat we de wedstrijd nog gingen winnen, ook al kregen we de bal er lange tijd niet in", besefte Mats Rits.

Droom van de fans is ook onze droom

En dus mag er gedroomd worden, toch? "We werken elke dag om onze droom waar te maken en het publiek droomt ook. Ze steunen ons, hun droom is eigenlijk onze droom", is coach Yannick Ferrera enthousiast.

"Misschien kunnen we samen iets halen, na 30 speeldagen zullen we wel zien. Leicester is kampioen van Engeland geworden, op 20 minuten na was Zulte Waregem enkele jaren geleden ook kampioen. Alles kan. We dromen van play-off 1, maar we weten vanwaar we komen en dat we er moeten voor werken. Maar we blijven met ambitie spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties