Genk neemt afscheid van keeperstrainer en assistent én stelt oude bekende aan

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 48 reacties
Genk neemt afscheid van keeperstrainer en assistent én stelt oude bekende aan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de komst van een nieuwe coach is het voor de bestaande stafleden altijd bang afwachten of ze mogen aanblijven. Voor twee vooraanstaande leden van Racing Genk zit het avontuur erop.

Het gaat om Rudi Cossey, de assistent van Peter Maes die het team nog naar de overwinning tegen AA Gent loodste, en Erwin Lemmens, de keeperstrainer van zowel Racing Genk als de Rode Duivels.

"De club bedankt beide trainers voor hun inzet, en wenst hen veel succes in hun verdere carrière", staat te lezen in een persbericht. Jos Daerden, net als Stuivenberg nog een vertrouweling van Sef Vergoossen, vervangt Cossey.

Sef Vergoossen schudt technische staf Genk door elkaar

"Jos Daerden start als nieuwe assistent trainer bij KRC Genk. Hij wordt aangesteld tot het einde van het seizoen. Daerden was eerder al assistent trainer bij KRC Genk (2001-2004) en behaalde er in 2002 samen met Sef Vergoossen de landstitel."

"Met zijn ruime ervaring als speler en trainer in onder andere België en Nederland, en zijn uitgebreide kennis van de Belgische competitie, is Daerden zeer complementair met hoofdtrainer Stuivenberg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties