Niels Destadsbader haalt een grapje uit, maar maakt zich niet populair bij de fans van Club Brugge

Redactie
| 17 reacties
Niels Destadsbader haalt een grapje uit, maar maakt zich niet populair bij de fans van Club Brugge
Foto: © Photonews

Niels Destadsbader maakte enkele jaren geleden nog het mooie weer als Ronaldinho in FC De Kampioenen, maar tegenwoordig kent TV-kijkend Vlaanderen hem als één van de gezichten van VTM. En dat Destadsbader al graag eens lacht, weet iedereen ondertussen.

Stan Van Samang werd tijdens Belgium’s Got Talent zowat gek van de flauwe mopjes van De Stadsbader, die sinds het begin van dit jaar grapjes maakt in Ligt er Flan op de Mont Blanc. Eind vorige week had de presentator het gemunt op deelnemer Wesley Sonck en… Club Brugge.

Toen Destadsbader aan deelneemster Sacha vroeg of ze het moeilijk had met verliezen, antwoordde het meisje dat ze het daar nogal moeilijk mee heeft. “Wesley kan ook moeilijk tegen zijn verlies. Niet Wesley?”, pikte Destadsbader meteen in.

"Wesley, je hebt bij Brugge gespeeld, dus je weet wat het is om te verliezen"

Niels Destadsbader

“Het hangt ervan af met wat”, repliceerde Sonck. “Je hebt bij Brugge gespeeld, dus je weet wat het is om te verliezen, hé”, dolde Destadsbader. Sonck reageerde met de glimlach, waarna Destadsbader besloot met “Het was te mooi om te laten liggen.”

Een grappige passage in het spelprogramma, al zullen de supporters van Club Brugge het daar misschien niet mee eens zijn. Maar ach, Ronaldinho’ke is tijdens zijn carrière ook niet verder geraakt dan FC De Kampioenen, Wesley. Bekijk het fragment hieronder:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties