Jankovic staat onder druk: "Ik heb al moeilijkere momenten meegemaakt"

Jankovic staat onder druk: "Ik heb al moeilijkere momenten meegemaakt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksandar Jankovic was de man die Standard naar play-off 1 moest leiden. In de laatste rechte lijn lijken de Rouches het echter te laten afweten. Vandaag op Anderlecht hebben ze eigenlijk weinig keuze: ze moeten winnen en ook dat wordt allesbehalve een sinecure. Jankovic onder druk...

In Luik wordt er stilaan getwijfelfd over de positie van Jankovic. “Tuurlijk voel ik druk, maar zonder kan ik niet leven. Een overwinning kan de negatieve spiraal doorbreken en vertrouwen opbouwen. Ik heb al moeilijke momenten gekend in mijn carrière, veel moeilijker dan wat ik nu meemaak. Je moet dan niet gaan wenen, maar juist kalm blijven en je focussen op de volgende match", aldus Jankovic.

En toch wil Jankovic geen levensbelang aan de topper tegen Anderlecht koppelen. “Er zijn nog 21 punten te verdienen en we bevinden ons op vier punten van de eerste zes. Oké, er staan drie ploegen tussen, maar zij moeten ook nog topmatchen spelen. Vorig seizoen stond Standard op speeldag 29 in de top zes, maar aan het einde van de rit niet. Zolang het mathematisch mogelijk is, zullen we ervoor vechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties