Reactie Waarom ze bij Club over de rooie gingen: "De Champions League? Ja daar ging het over"

Sander De Graeve Timothy Collard
Sander De Graeve en Timothy Collard vanuit Gent
| 43 reacties
Waarom ze bij Club over de rooie gingen: "De Champions League? Ja daar ging het over"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 2-0 zege van AA Gent tegen Club Brugge kookten de potjes over in de Ghelamco Arena. Een jennende uitspraak van Stefan Mitrovic kan daar iets mee te maken hebben.

Stefan Mitrovic op en naast het veld, het zijn twee verschillende persoonlijkheden. Op het veld geniet hij van wedstrijden als vandaag. "Ik hou wel van die gevechten en die rivaliteit", aldus Mitrovic na de wedstrijd. Al ging hij er vandaag misschien wat over.

Zo had hij na de 2-0 enkele mooie woorden over voor Ruud Vormer. "Wat ik zei? Dat ga ik voor mij houden." Wat aandringen, helpt altijd. "Of het over de Champions League ging? Ja, toch wel", lachte hij schamper. Gent ging vorig seizoen door in de Champions League, Club haalde dit jaar nul punten.

Ik heb gevraagd wat Mitrovic zijn probleem was

-Bjorn Engels

Vormer reageerde door vijf vingers te tonen, dat was de overwinningsreeks van Club Brugge tegen Gent vóór deze wedstrijd. Ook Bjorn Engels, die in bedwang gehouden moest worden door Neto achteraf, was er niet mee gediend.

“Mitrovic was ons een beetje aan het uitdagen en probeerde Ruud (Vormer, nvdr.) uit zijn tent te lokken. Na de wedstrijd zocht hij mij op en ik heb gewoon gevraagd wat zijn probleem was", aldus de centrale verdediger van Club Brugge bij Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties