Eurostadion nog niet definitief afgeschreven: "Wij hebben een opdracht gekregen en zullen er alles aan doen om die uit te voeren"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties
Eurostadion nog niet definitief afgeschreven: "Wij hebben een opdracht gekregen en zullen er alles aan doen om die uit te voeren"
Foto: © SC

RSC Anderlecht stapt uit het project voor het Eurostadion, dat werd eerder bekendgemaakt door de club. Ghelamco komt meteen met een reactie en zegt dat een afwijzing van het huidige project niet definitief hoeft te zijn.

"We lezen in de brief die we ontvingen van RSCA niet dat de club uit het project stapt", zo staat in een mededeling. "Dat kan trouwens ook niet, gegeven de door de club neergelegde documenten tijdens de openbare aanbesteding (...) en vooral de ondertekening van het beginsel-akkoord," aldus Ghelamco aan Het Laatste Nieuws.

Als het van hen afhangt, komt het stadion er gewoon. "We hebben ons altijd als loyale partner gedragen, en zullen dat blijven doen. Wij hebben een opdracht gekregen en zullen er alles aan doen om die uit te voeren. Ghelamco komt zijn engagementen na. We verwachten dat onze partners dat ook doen. Alleen zo is er sprake van rechtszekerheid."

Ze begrijpen het besluit van het Anderlechtse bestuur ook niet helemaal. "We begrijpen de houding van RSCA eerlijk gezegd niet. Ghelamco heeft reeds per brief het verzoek gericht aan de voltallige raad van bestuur van RSCA om het project omstandig te kunnen toelichten," besloot Ghelamco.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties