Nog vier kanshebbers op PO1, deze twee ploegen halen het volgens Marc Degryse: "Die mening ga ik nu niet meer veranderen"
Redactie
| 34 reacties

Marc Degryse wijkt niet af van zijn PO1-prognose

Nog vier kanshebbers op PO1, deze twee ploegen halen het volgens Marc Degryse: "Die mening ga ik nu niet meer veranderen"
Foto: © Photonews

KV Mechelen, Sporting Charleroi, AA Gent en KRC Genk. Die vier strijden op speeldag 30 voor de resterende twee plaatsen in play-off 1.

Het kan nog alle kanten uit op de slotdag, al moet Genk rekenen op de nodige meeval. Marc Degryse blijft ondanks de veranderende Scenario's bij zijn voorspelling. "Ik heb enkele weken geleden voorspeld dat Gent en Charleroi play-off 1 zouden halen en ik ga nu niet meer veranderen van mening", laat hij in Het Laatste Nieuws optekenen.

Toch twijfel

"Al moet ik toegeven dat ik niet honderd procent meer zeker ben. KV Mechelen en Yannick Ferrera doen mij twijfelen. Zondag in Gent hebben ze drie voordelen op hun tegenstander: ze hebben voldoende aan een punt, AA Gent moet donderdagavond om 21u nog aan de bak, en ze kunnen spelen met een 'niets moet'-mentaliteit, terwijl de druk voor Gent bijzonder groot zal zijn."

En als ze het tóch halen, zullen ze een aanwinst zijn voor play-off 1, met name in hun vijf uitverkochte thuiswedstrijden", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties