Droomscenario in de maak voor Anderlecht én Leander Dendoncker? Europese topclub wil de Rode Duivel 'reserveren' voor 2018

Redactie
| 9 reacties
Droomscenario in de maak voor Anderlecht én Leander Dendoncker? Europese topclub wil de Rode Duivel 'reserveren' voor 2018
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht doet er alles aan om Leander Dendoncker nog een jaar te houden. Dat wordt geen makkelijke opgave, maar een scenario dat zich nu uittekent komt mogelijk als geroepen.

De Spaanse topclub Atlético Madrid, die eerder achter Youri Tielemans aanzat, wil Dendoncker in huis halen aldus Het Nieuwsblad. Dat kan pas vanaf 2018, want de Rojiblancos kregen tot dan een transferverbod opgelegd. Dat kwam er nadat de ploeg uit de hoofdstad de regels in verband met minderjarige spelertjes overtrad.

Spaanse bronnen melden dat Christophe Henrotay, huismakelaar van Atlético en ook zaakwaarnemer van Dendoncker, deze week met het bestuur van de club samenzit om een eventuele transfer te bespreken. Dat de grootmacht uit La Liga de Rode Duivel wil reserveren voor 2018 komt paars-wit in principe goed uit.

30 miljoen

Anderlecht doet er alles aan om Dendoncker nog een jaar in het Astridpark te houden. Indien er een akkoord met Atlético komt, voetbalt de middenvelder minstens tot januari 2018 voor de landskampioen, en kan hij dus deelnemen aan de Champions League-campagne. Indien de Madrilenen het goudhaantje willen strikken, zullen ze met 30 miljoen euro over de brug moeten komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties