Konami komt met trailer van Pro Evolution Soccer 2018 op de proppen (en die ziet er al even goed uit als die van FIFA 18)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 34 reacties
Konami komt met trailer van Pro Evolution Soccer 2018 op de proppen (en die ziet er al even goed uit als die van FIFA 18)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In navolging van EA Sports, heeft nu ook Konami de trailer van zijn voetbalgame bekendgemaakt. Pro Evolution Soccer heeft het al enkele jaren moeilijk om FIFA te bekampen, maar bij Konami lijken ze nu hun stinkende best te doen om daar komaf mee te maken.

Dat de makers van voetbalspelletjes niet stilzitten, is wel érg duidelijk. Als de trailer en teaserfilmpjes van FIFA 18 er al goed uitzagen, dan ziet de trailer van PES 2018 er minstens even goed uit.

Konami heeft al enkele jaren de rechten van de Champions League en de Europa League, en daar pakt het in het spel dan ook mee uit. Voor het overige zien de gezichten van tal van spelers er – net als op FIFA – levensecht uit en zal PES ook in 2018 inzetten op My Club, de tegenhanger van FIFA Ultimate Team.

Usain Bolt

Oh, ja… Ook dit nog: als je PES 2018 op voorhand bestelt, dan krijg je er spurtbom Usain Bolt als speler in My Club gratis en voor niets bovenop. En ook Diego Maradona zal zijn intrede maken op PES 2018. Dat belooft… Bekijk de trailer hieronder:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties