Antwerp kondigt aan wat het met De Decker doet én geeft info prijs over toekomstige T1

Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 17 reacties
Antwerp kondigt aan wat het met De Decker doet én geeft info prijs over toekomstige T1
Foto: Dirk Pieters

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp stelde met Luciano D'Onofrio een nieuwe sportief directeur voor, maar op een T1 is het nog steeds wachten. Ondertussen is ook duidelijk in welke rol Wim De Decker zal verder gaan bij stamnummer 1.

Wim De Decker wordt T2 in de nieuwe structuur van Antwerp. Hij tekende een nieuw contract en zal de komende drie jaar in functie blijven bij The Great Old. Zo is er ook voor hem een oplossing gekomen na moeilijke (en bange?) weken. "We konden het risico niet nemen, al heeft hij zich bewezen in tweede klasse. Nu kan hij dat doen als T2", klinkt het bij sterke man Paul Gheysens.

Willen spelers van een bepaalde kwaliteit en kaliber aanwerven

Voorlopig blijft De Decker op het veld staan voor de veldtrainingen, in afwachting van een nieuwe hoofdcoach. En dat zal een man worden met de nodige ervaring. "Het wordt belangrijk dat de nieuwe trainer veel internationale contacten heeft. We willen ook spelers van een bepaalde kwaliteit en kaliber aanwerven de komende weken."

Slotsom: "Deze club heeft een enorm potentieel, maar we moeten het geduldig opbouwen. Met de aanstelling van Luciano D'Onofrio zetten we een grote stap. Onze structuur zit goed, binnen enkele jaren willen we hogerop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties