Oplossing in de maak voor één van de vijftien verplichte vertrekkers? Miljoenenaankoop Anderlecht geniet concrete interesse
Redactie
| 9 reacties

Oplossing in de maak voor één van de vijftien verplichte vertrekkers?

Oplossing in de maak voor één van de vijftien verplichte vertrekkers? Miljoenenaankoop Anderlecht geniet concrete interesse
Foto: © photonews

RSC Anderlecht wil in de zomer af van minstens vijftien overbodige spelers. Een stapel af te ronden dossiers dus, al ligt er voor één pion misschien snel een oplossing in het verschiet.

Stéphane Badji prijkt op het lijstje van jongens die geen toekomst meer hebben bij paars-wit. Het Turkse Futbol Arena linkt de Senegalese middenvelder nu aan een terugkeer naar Turkije. Yeni Matalyaspor zou hem namelijk graag in huis halen.

2 miljoen euro

Anderlecht plukte Badji in januari 2016 weg uit de Süper Lig. De Brusselaars legden toen ruim twee miljoen euro neer om de robuuste controleur over te nemen van Basaksehir.

In het begin kreeg de winteraankoop van RSCA vaak zijn kans, maar al snel bleek dat zijn technische kwaliteiten niet voldeden. Na het vertrek van Besnik Hasi en de komst van René Weiler kwam Badji nog nauwelijks aan spelen toe bij de recordkampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties