Twijfels rond Teodorczyk: "Als er drie Russische clubs aankloppen, moet ik niet bellen"

Twijfels rond Teodorczyk: "Als er drie Russische clubs aankloppen, moet ik niet bellen"
Foto: © photonews

Anderlecht staat helemaal niet weigerachtig tegen een transfer van Lukasz Teodorczyk. Die weegt immers zwaar op het budget, maar als hij blijft is er ook geen probleem. Tot nu toe bleef het echter kalm rond de Poolse spits.

Teodorczyk is een geval apart bij Anderlecht. Normaal geeft paars-wit zulke hoge lonen (twee miljoen bruto per jaar) niet meer sinds het met Biglia, Mbokani en Jovanovic drie van die dure jongens rondlopen had. Maar om de titel binnen te halen en om hun investering te beschermen, wilde Anderlecht ver gaan.

Maar nu is de vraag wat er gaat gebeuren... Speelt hij nog zo'n jaar of is het allemaal veel minder? Een risico dat zijn transferprijs serieus kan doen kelderen. "Of er iets beweegt rond Teodorczyk? Kijk, als er drie Russische clubs aankloppen, moet ik zelfs niet bellen naar zijn manager", klinkt het bij Herman Van Holsbeeck.

Teodorczyk wil naar een club met prestige en eentje waar hij zich ook financieel nog kan verbeteren. "Hij vertrekt alleen als er een club komt waar hij zeker zal spelen - dat leerde hij wel uit zijn periode bij Kiev - en waar hij zich sportief en financieel kan verbeteren..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties